top of page

Specialisaties

Theaterproducties

Geluid zit in onze genen en is een cruciaal ingrediënt van ieder geslaagd evenement, optreden of concert. Wij gaan voor de top qua klankbeleving en beter dan beter is onze norm. Overweldigend en vol ‘in your face’ als dat moet, of ingetogen en kristalhelder als de situatie daarom vraagt. Ook op extreem moeilijke locaties kunnen we als geen ander een geweldige geluidsbeleving realiseren.

Orkesten

Er komt een hoop bij kijken om een orkest natuurlijk te laten klinken. 

Vele sporen worden samengebracht tot een mooi geheel om de muziek te laten klinken zoals die bedoelt is. Jarenlang hebben wij de geluidstechniek voor de grote theaterproducties van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht verzorgd. 

Koren

Bij een koor draait alles om balans. Daarnaast zorgen wij dat 

storende apparatuur en microfoons aan het zich onttrokken worden zodat ieder koorlid tot zijn recht kan komen.

Klassieke muziek 

Klassieke muzikanten worden niet graag versterkt, toch is dit soms onontkoombaar. Niet altijd is de samenstelling van de instrumenten of de locatie optimaal. Een natuurlijke manier van versterken is dan de uitkomst. Op een manier zodat niemand in de gaten heeft dat de muziek überhaupt versterkt wordt.
Voor het klassieke Grachtenfestival in Amsterdam versterken wij buitenconcerten en optredens  op locaties waar de akoestiek niet optimaal is. 

Live registraties en post producties

Tijdens uw productie kunnen wij live opnames maken. Dit doen wij op meerde sporen zodat in de studio alles gefinetuned kan worden. Valse nootjes worden hersteld en het is mogelijk stukken over te spelen zodat er een document ontstaat waar u trost op kunt zijn. 

Mooi als relatie geschenk of voor professionele doeleinden. 

 

Church Choir
Orchestra
Grand Orchestra
bottom of page